F 7 årsorientering den 9 december.

75 medlemmar i F 7 Kamratförening har anmält sig till F 7 årsorientering den 9/12. Tyvärr får vi inte deltaga. Se flottiljchefens meddelande:

"Kära vänner och anhängare av F7!
Jag kommer med tråkiga nyheter…

Jag tror ni alla har följt pandemins utveckling den senaste månaden och därmed sett att vi har en negativ utveckling i samhället.

Det viktigaste man som enskild person kan göra just nu för att skydda sig själv är att vaccinera sig. Tyvärr är det också så att i miljöer med många människor, tex vår årsorientering, finns en större risk för smittspridning. Såsom läget är just nu i Västra Götaland kan jag inte med gott samvete gå vidare med att genomföra årsorienteringen såsom var tänkt. Jag är personligen oerhört besviken över att vara tvungen skala ner. Jag har inte haft möjlighet att samla personalen på två år och jag och många med mig hade verkligen sett framemot detta tillfälle. Jag hoppas på er fulla förståelse för mitt beslut. Förutom att F7 ska säkerställa att vi drar vårt strå till stacken avseende att motverka smittspridning så måste vi också säkerställa att vi kan genomföra våra beredskaps- och insatsuppgifter opåverkat. Låt oss hoppas på att halvårsorienteringen till sommaren blir det tillfälle då vi alla får träffas igen.

Årsorienteringen kommer att genomföras i ett begränsat format. Vi återkommer om det finns möjlighet för er att följa evenemanget via länk.

Varma julhälsningar från Malin
Överste
Malin PERSSON
Flottiljchef"